Thursday, October 22, 2009

Absurd Quote?



Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life… But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin’ else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you’ve got heroin?*

*) Quoted from Mark Renton, Trainspotting, 1996

Friday, October 16, 2009

Jakarta's Traffic Mystery

Selain misteri penciptaan dunia yang masih terus diperdebatkan sama banyak ilmuwan, kayaknya misteri kemacetan Jakarta juga wajib untuk terus dipertanyakan. Bisanya emang cuma sampe level dipertanyakan doang, soalnya gue pesimis kemacetan Jakarta bisa dikurangin. Sama pesimisnya gue bisa solat lima waktu dalam seminggu...Wakakakak.. I've been realistic here!!! Eniwei, tadi pagi nih, ya.... Entah ada apaan atau kenapa Jalan Suryo yang biasanya selalu lancar tiba-tiba macet aja, gitu. I'm stuck for over than half an hour!!! Kejadiannya pas di arah keluar belokan dari Jalan Senopati. Gue sempet wondering apa ada kecelakaan atau apalah, tapi ternyata gue terlalu naif kalo berfikir demikian. Sampe ujung jalan menuju ke arah Tendean, gue berusaha mencari tahu apa sih penyebab kemacetannya. Surprisingly, there's nothing... It's like yelling "Lagi pengen macet aja, buuuuuu" +dengan gaya bencong+ Way to go to ruined my morning!

Nyampe kantor pastinya gue telat, which I hate it so much. I don't like being late, it's like againts my way of life or something.... wakakakak...

Omong-omong soal macet, gue lagi suka banget nonton serial House M.D. (iye, kagak nyambung emang...) It's so wit and charming, recommended banget! It's like CSI but set in hospital. Theme-nya adalah solving medical mystery gitu. Yang sebenernya bikin gue addict banget adalah karakter Dr. Gregory House yang eksentrik. He's witty, sarcastic, anti-social, brilliant, medical maverick, and also a pain killers-addict (yeah, that's right) But, all of his vices also being his virtues. Charming character, indeed! Karakter Dr. House diperankan dengan oke banget sama aktor Hugh Laurie. Famous quote dari Dr. House (yang juga selalu dia ulang di tiap episode) adalah "Everybody lies". Tontonan yang pas kalo lo nyari serial dengan dialog yang smart disertai dark humor.
Enough blabbering, I guess
Gotta back to real life.

Toddles.