Wednesday, February 25, 2009

Random Thoughts



Heiho...


Today, I'll give you a little peek on my daily routine. Since I became a 'pegawai' huehehe.... Of course, There's a swift change about my daily habit. Yang biasanya, bangun tidur langsung bermalas-malasan, ngemil, nonton DVD, nelpon temen, nunggu dijemput buat maen atau keluyuran menghabiskan hari. Dan siklusnya gitu aja terus sampe gila...huehehe...


The major change is I got myself a rented room. Pengennya, sih nggak usah sampe nge-kos segala tapi gue tepar berat harus bolak-balik Kemang-BSD tiap hari. Awalnya berat juga harus nge-kos, apalagi seumur-umur gue nggak pernah sekalipun nge-kos. I mean, I do enjoy being served at home...huehehehe... Jadi, kalo sekarang gue harus mempersiapkan apapun-nya sendiri. Tapi nggak berat, sih... Palingan cuma harus nyiapin sarapan sendiri aja. Kalo soal cuci-mencuci baju, I bought my dirty laundry every weekend to my home...huehehe.... (Hey, at least... I tried being less dependent...)


Tiap pagi, mostly I woke up at 5.30-6.00 am.... Yes, I'm a morning person. It's much easier for me for waking up in the morning rather than staying-up late. Terus gue sholat, beresin tempat tidur, nyiapin sarapan, nonton-nonton gosip (It's a must..hihi...), mandi, dressed-up and make-up (halah..) abis itu brengkit, deh... Nyampe kantor, ngecek email, Plurking, cek facebook, buka JustJared (gossip again!), nunggu orderan (baik kerjaan baru maupun revisi), lunch, ngerjain kerjaan, and then pulang, deh... Sampe tempat kos, biasanya gue membunuh waktu dengan nonton DVD ato baca novel. Sumpah, ye... Kalo nggak ada DVD player, gue bisa mati bosen (ini lebih parah dibanding mati penasaran...huehehe) Makanya pas dapet my first month salary, beli DVD player langsung jadi prioritas utama on my must-buy list.

Weekend selalu menjadi hal yang bikin gue selalu semangat tiap hari. Menanti weekend itu rasanya menyenangkan sekali...hihi... Padahal kalo dulu dari jaman SD sampe kuliah "everyday is a weekend" Jadinya everyday got nothing special, makanya gue jadi sering boring sendiri. Kesimpulannya adalah having too much fun is not that fun.

Anyway, demikian detail kehidupan gue yang nggak penting...hehe... Just love to blabbing out.
Toddles everyone.
Have a good day wherever you are.

Tuesday, February 24, 2009

Bel far Niente : Is Pretty Boring



Well, dimana-dimana when you got nothing to do situasi akan menjadi sedikit membosankan. Apalagi di sekitar lo semuanya lagi pada sibuk bekerja...hehe... Kerjaan gue belum ada lagi, sih. Udah selesai semua kemaren jadinya hanya menunggu order baru atau revisi (again!). So, here I am blogging to you...^_^ Anyway, gue lagi keranjingan Plurk, nih...hehe... Bisa update tiap 30 menitan..huehehe.. Lebai, ya.. Abis account FB gue udah banyak yang tau (apalagi orang kantor termasuk bos gue juga udah tau) Sooo, kalo lagi pengen grumbling kan suka nggak enak..hihi.. (alesan aja, lah...) Oh, ya lagipula Facebook-an during work-time has been banned with my office. Bikin kerja nggak efektif katanya. Emang iya, sih apalagi kalo lagi upload foto-foto gitu.

This weekend, I plan to go out with my college mate to enjoy a yummy sushi!! Mmmm....ngebayanginnya aja udah bikin gue ngiler... Emang udah lama bangets gue nggak makan sushi, biasanya dulu tiap kali pulang ngampus suka mampir makan sushi kalo lagi ada duit jajan lebih (ato diada-adain aja tuh duit...hihi..) Kalo sekarang, gue berasa ter-isolated in the middle of Kemang. Padahal disini banyak tempat makan yang ciamik, sih... Cuma gue jadi lack of will kalo cuma sendirian aja. Sedangkan salah satu F&B buddy gue ngantor-nya di tengah-tengah Slipi. Kebayang, dong kalo harus mengarungi lautan kemacetan Jakarta cuma buat ketemuan after work, waste of time banget di jalan. Anyhow, I'm totally expecting this weekend!! Kerja juga jadi berasa seru karena ada yang ditunggu...hehe.


Wait, I got a little sneak peek about
Rihanna's bruises face.... Parah banget, deh. Jadi nggak suka, deh sama Chris Brown. Nggak nyangka aja cowok berwajah sweet and nice kayak dia ternyata a woman beater!! WTF??!!!!

Mmmm... Nggak ada lagi, nih kayaknya blabbing-an yang penting yang mau di-share..huehehehe.... And it almost lunch-time, though.



I guess, I'll see you later then.
Have a damn-good day wherever you are. ^_^

Tuesday, February 17, 2009

I've Been Tagged!!



Rules: Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you.
(To do this, go to “notes” under tabs on your profile page (or in the right-hand box), paste these instructions in the body of the note, type your 25 random things, tag 25 people (in the right hand corner of the app) then click publish.)

...Fitria Arniza a.k.a Petty...
Pasal 1: The Aquarian (February 11 1987).
Pasal 2: Loves myself too-damn much (uhuy...!!).
Pasal 3: Loves my parents so much.
Pasal 4: Easily to get bored (but the weird thing is, I tend to do the same routine everyday...).
Pasal 5: A procrastinator (even though, I've never abandon my responsibilities).
Pasal 6: DVDs are something I've never live without!.
Pasal 7: I'm on mission to be less dependent.
Pasal 8: I always think Johnny Depp is The Sexiest Male-Ever-Made by God...huehehehe.
Pasal 9: Deep down, I love Jonas Brothers and Zac Efron (iye....gue tau pasti banyak yang bakalan nyela...huehehehe. Yaaa...abis bocah-bocah lucu gitu, sih...hihi).
Pasal 10: Got obsession to got to Italy (and Italian man, of course!).
Pasal 11: And spend a romantic honeymoon at Bora-Bora.
Pasal 12: Always enjoy being 20-something woman!!.
Pasal 13: I think the moment Romeo saw Juliet for the first time (the aquarium scene) is The Most Romantic Moment (yang nggak suka diem aja...hehe..).
Pasal 14: Twilight-The Movie is definitely a pure trash I've ever watch!.
Pasal 15: Enjoy being first-time jobber.
Pasal 16: People tend to have wrong first impression on me.
Pasal 17: I hate smokers (and I've never-ever try smoking!).
Pasal 18: My first alcoholic beverages was Heineken beer when I was in high school (and I've never like the taste).
Pasal 19: I have curiosity about a future and I do enjoy its sensation!.
Pasal 20: I do enjoy jokes about gay (no offense, everybody!!).
Pasal 21: And I admired & worship beautiful women but not in sexually (huehehe..of course, beibeh!).
Pasal 22: I've never regret the past but whatever happened in the past stay in the past.
Pasal 23: I am good at memorizing.
Pasal 24: I am definitely a morning person.
Pasal 25: And I always wonder why we need work overtime +Duh...+.

*pasal-pasal diatas adalah benar adanya, tanpa dibuat-buat atau direkayasa.

Teman-teman tercinta... Siap-siap aku tag, yaa....

Toddles.

Monday, February 16, 2009

...Duh!



Selamat sore....
How's your day so far? Hopefully it is as good as you wish... ^_^
Mine? So far, I've been sleepy since lunch hour and feels pretty bored...hehe... And oh, God.. I hate when the boringness disease attack myself!!!

Anyway, ada kejadian nyebelin tadi pagi. Still remember my last posting tentang kegiatan membosankan yang gue lakuin, yep!! WAITING!! Ternyata sodara-sodara tercinta.... Guess what?!! I've been waiting for God-damn nothing!!! Useless, waste of time, and perfectly ruined my Saturday night plan!

So, ceritanya adalah waktu jumat kemarin itu... Gue menunggu approval dari klien soal layout print-ad yang dibuat sama gue dan temen-temen satu tim. Print-ad itu direncanakan bakalan tayang hari senin (which is today!!) So, berhubung sabtu dan minggu libur jadinya approval harus dikasih hari jumat, dong, ye.... Dan teruslah gue menunggu dan menunggu (terus aja nunggu sampe tua! hehe...) sampe jam 9 malem!! Nggak ada kabar terus, akhirnya jam 9an kurang, tiba-tiba AE gue memberi kabar menggembirakan yang aneh. Kata dia "Udah pulang aja, deh semuanya...." Lha?! jadinya gue dan copywriter gue bingung dan senang...huehehehe... Yasud, tanpa bertanya lebih lanjut, gue packing dan menelpon taksi buat pulang ke rumah, ber-weekend ria tanpa prasangka apa-apa. Gue cuma mikir mungkin deadline-nya diundur, karena sebelumnya juga pernah begitu.

Eh, ternyata sodara-sodara.... Tadi pagi gue dikejutkan (walaupun nggak kaget-kaget amat, sih.. Cuma nggak abis pikir aja..hihi) Print-adnya tetep tayang, dong!!!! Dengan layout yang berbeda (thankfully!) tapi worse part-nya tetep make copy yang dibuat Copywriter gue!! WTF??!!!! Kurang asem!!! Bos gue cuma bilang "Selamat datang di dunia industri!" Gue balas penyataannya dengan senyuman kecut, sekecut tai kucing (yaaa...walaupun gue belum pernah nyobain juga..Euwww...HUAHAHAHAHA)

Huhhhh.... Ternyata beginilah dunia kerja...hihi... Soooo.... Kesimpulan yang dapat gue ambil adalah WELCOME TO INDUSTRY, MY A**!!! +tarik napas panjang+

Anyway, rasa kantuk sudah sedikit berkurang.... Lagipula ntar gue juga harus lembur. Lega juga udah ngeluarin uneg-uneg...hehe....

Allright, I'll better signing off, beibeh....
toddles.

Friday, February 13, 2009

In Waiting...



You know, waiting is the most annoying thing to do. I always hate waiting. Never ever like it. It feels like a self-desperation...huehehehe. And, at this very moment I find myself doing it +sigh+

Missing my home. Well, I think I should stop complaining, it could be worse... Wait a minute...there's no such thing worse than waiting...HUEHEHEHE... Eh, there IS a worse thing than waiting..Working overtime underpaid..or unpaid. Even better!!! Sense my tone there. ^_^
Well, my best friend got it!! Poor my dear friend.... It's been a month that she never had time for weekend. She spent her weekend at her office! WTF?!!

Still waiting...... Anyway, tomorrow is a Valentine Day... My friends bugging me about this thing. What's my plan for that day?? Hehehe... Actually, I don't really care about Valentine. It's all just marketing stuff from greeting card's company..hehehe... But, actually it's a funny thing to celebrate something-you-think-it's-special on that February 14...huehehehe... I'm sorry, I'm being cynical. Maybe it's the side-effect of my hatred of waiting.

So, for filling my boringness moment, I surfed on Damn I'm Cute almost all day long. It's a totally funny and full of sarcasm word talking about celebs... Totally my kind of jokes...Hihi.

Soooo.... I got nothing else to blabble....

Toddles. Have a good saturday-night



Thursday, February 12, 2009

A Nice Temptation



Blair:
What do we have, Chuck?
Chuck: Tonight. So shut up. And dance with me.

If I were Blair, I'd do nothing instead of making plain-stupid-glare on face..huehehehe....

Enough for today unnecessary-ness....
I'll pack my bag and go home.
bye.
toddles.

Bel far Niente : It's oh so unnecessary...




So far, ini yang gue lakuin dari jam 8.30 pagi.


Bos tak ada (katanya cuti sehari..hehe). Menunggu revisi. Facebook-an. Daily blogwalking. Lunch. Dengerin iTunes on repeat mode-on. Buat revisi (it's been the sixth revise on the same layout!! +sigh+ huehehe...). Browsing on gossip sites (it turns out Chris Brown has been #1 Douche-bag all over Perez Hilton's site...HUAHAHAHAHA... Based on his assault on a unidentified woman or...perharps it's Rihanna). Being addicted on Regina Spektor's sound.

Anyway, I turned 22 yesterday...hehe... Nothing special to report though.
Oh, iya.. Hampir lupa.. Kemaren sempet ketemu sama temen-temen dulu di McD after work. Balik ke tempat kost jam 10an, nggak pake mandi (hehe..), gosok gigi, nyetel DVD 'Shakespeare in Love' buat nemenin tidur, tapi akhirnya gue cuekin aja. Kok menurut gue, ya Joseph Fiennes too good-looking buat menjadi sosok William Shakespeare? Baca komik Sailormoon 2 jilid (mengenang masa muda...hehe), getting sleepy, and of course, having a good night sleep. What a good day, indeed.

But I'm still expecting weekend, pulang kerumah, ketemu Mamah...huu.. Ternyata kangen juga kalo nggak ketemu..hehe.. Padahal tiap minggu gue juga pulang, bawa my dirty laundry..huehehe... Secara gue belum nemuin tempat laundry kiloan yang pas, yang pas di kantong maksudnya ^_^

Allright. I should go back to my routine. I found a site contains a bunch of wit quotes from Chuck Bass...huehehe... I should pleased myself then.

toodles. have a good day wherever you are.

Tuesday, February 10, 2009

Terjemahan



Pertama-tama, gue nggak ada maksud apa-apa loh... Buat nge-posting ini.. I got it via IM from my friend. It's all just for laugh!! Disarankan berakal sehat ketika membaca post kali ini dan hilangkan semua prasangka and be wise...^_^
(mungkin ada beberapa orang yang pernah baca post sejenis ini).

Ready?? Buckle up...

INDONESIA : Anak Tiri
MALAYSIA : Anak Percume (ugh...Tega. .!)

INDONESIA :
Toilet
MALAYSIA :
Bilik Termenung (emang sih... Tapi apa cuma di Toilet..???)

INDONESIA :
Kementerian Agama
MALAYSIA : Kementerian Tak Berdosa (ah.. Terlalu berharap, jadi Pengen ketawa ngakak)

INDONESIA : Angkatan Darat
MALAYSIA :
Laskar Hentak-Hentak Bumi (ups.. No comment. hahahaha. ...)

INDONESIA : Angkatan Udara
MALAYSIA :
Laskar Angin-Angin (ups again.. No comment.. Hahaha...)

INDONESIA :
Pasukan bubar jalan !!!
MALAYSIA :
Pasukan cerai berai !!! (ups.. No comment.. Again..? Hahahaha...)

INDONESIA:
Merayap
MALAYSIA :
Bersetubuh dengan bumi (ih.... Gak Ada kata lain apa... )

INDONESIA :
rumah sakit bersalin
MALAYSIA :
hospital korban lelaki (he.. He... Padahal Ada yang suka sama suka tuh)

INDONESIA :
telepon selular
MALAYSIA :
talipon bimbit (uh gaptek.. Kmana aja lo)

INDONESIA :
Pasukan terjun payung
MALAYSIA :
Aska begayut (hayahhhh... )

INDONESIA :
belok kiri, belok kanan
MALAYSIA :
pusing kiri, pusing kanan (pernah denger nih..)

INDONESIA :
Departemen Pertanian
MALAYSIA :
Departemen Cucuk Tanam (masih bisa diterima)

INDONESIA :
6.30 = jam setengah tujuh
MALAYSIA :
6.30 = jam enam setengah (cuma beda pengungkapan aja)

INDONESIA :
gratis ngobrol 30menit
MALAYSIA : percuma berbual 30minit (dimana2 membual itu percuma)

INDONESIA :
tidak bisa
MALAYSIA : tak boleh (atur aja deh)

INDONESIA :
WC
MALAYSIA : tandas (masih gak ngerti...@*% ^$&@%)

INDONESIA :
Satpam
MALAYSIA :
Penunggu Maling (pemikiran yg sempit)

INDONESIA :
Aduk
MALAYSIA : Kacau (hiyaaaaaaa. .. Gak nyambung)

INDONESIA :
Di aduk hingga merata
MALAYSIA :
Kacaukan tuk datar (tuh khan gw bilang juga apa...)

INDONESIA :
7 putaran
MALAYSIA : 7 pusingan (sebaiknya minum obat deh)

INDONESIA :
Imut-imut
MALAYSIA: Comel benar(nih lain.. Kalo di Indo bawel men...! )

INDONESIA :
pejabat negara
MALAYSIA :
kaki tangan negara (bener nih.... Walau jadinya kasar)

INDONESIA :
bertengkar
MALAYSIA :
bertumbuk (ah gak tau deh....)

INDONESIA :
pemerkosaan
MALAYSIA :
perogolan (mungkin maksudnye perogohan.. Heu.. Heu.... )

INDONESIA :
Pencopet
MALAYSIA :
Penyeluk Saku (hiyaaaaaah. . Gak deh)

INDONESIA :
joystick
MALAYSIA:
batang senang (ugh... Bisa salah arti bgt neh... Vulgar)

INDONESIA :
Tidur siang
MALAYSIA :
Petang telentang (ampun dah...)

INDONESIA :
ONANI
MALAYSIA :
Tarik - Dorong Kelamin (kalau ini berdasarkan pengalaman dan observasi...huahaha...) +bukan gue, loh!!! never!! huehehe+

INDONESIA :
Air Hangat
MALAYSIA :
Air Suam (bingung)

INDONESIA :
Terasi
MALAYSIA :
Belacan (kyaknya kita juga pake nih)

INDONESIA :
Pengacara
MALAYSIA:
Peguam (apa, ya?)

INDONESIA :
Sepatu
MALAYSIA :
Kasut (smile... kayak merk sepatu)

INDONESIA :
Ban
MALAYSIA:
Tayar (diambil dari cara baca tulisan Tyre dalam English)

INDONESIA :
remote (remot)
MALAYSIA :
kawalan jauh (ah...Dasar)

INDONESIA :
kulkas
MALAYSIA:
peti sejuk (ya.... I wonder, what's coffin in Malay)

INDONESIA :
chatting
MALAYSIA :
bilik berbual (emang sih.... Tempat membual... makanya jangan percaya sama tukang chatting..)

INDONESIA :
rusak
MALAYSIA :
tak sihat (gak selalu)

INDONESIA :
keliling kota
MALAYSIA :
pusing pusing ke Bandar (wah bisa ke gep tuh ma polisi.. BD..Men.. BD...)

INDONESIA :
Tank
MALAYSIA :
Kereta kebal (hiyaaaaaa.. ... Picik bgt sih)

INDONESIA :
Kedatangan
MALAYSIA :
ketibaan (emang tapi bukan ketiban khan)

INDONESIA :
bersenang-senang
MALAYSIA : berseronok (gak jelas)

INDONESIA :
bioskop
MALAYSIA :
panggung wayang (jauh ah)

INDONESIA :
rumah sakit jiwa
MALAYSIA :
gubuk Gila (kyaknya gubuknya gak Gila)

INDONESIA :
dokter ahli jiwa
MALAYSIA :
Dokter Gila (wah ini yg Gila pasien apa dokternya ya)

Well, namanya juga bahasa...Kalo di-translate ke bahasa sendiri... emang jadinya suka aneh, atau malah cenderung lucu... Bahasa Indo aja kalo di-translate ke English suka agak dangdutan..hihi....

toddles.bye

Tuesday, February 03, 2009

After-Watch

Good Afternoon.... Hopefully today is a better day than yesterday...hehe... Today, my boss planned to take me doing a little sneak peek on commercial shooting...^_^ Never had experienced before, but i heard is a total boring... Yeah, but at least i experienced it myself.. Soooo... Last night, i don't know why i couldn't sleep, i stayed up until 01.30 am!! Maybe because i drank a cup of coffee after dinner. And what else you could do to killed the lonely time in a rented room by yourself. Instead of doing a suicidal act (lebai..huehehe) as usual i pleased myself to watch a couple of DVDs. Last night, i watched...



  • The Reader (starring Kate Winslet, David Kross & Ralph Feinnes)
  • Happy-Go-Lucky (starring Sally Hawkins)
  • and unfinished-watch Vicky Christina Barcelona (starring Javier Bardem, Scarlett Johansson, Penelope Cruz)
The Reader, totally caught my eye!! A good film indeed, no wonder they got an Oscar nominee for Best Picture and Kate Winslet's performance as wonderful as usual. Anyway, David Kross, who's played as the young Michael Berg is kinda cute too...hehe...
The story is setting on Berlin in 1995, but flashback to post-World War II sets. The story begins with a passionate love-affair between Hanna Schmitz (Winslet) with 20-years-younger boy, named Michael Berg (Kross). As the story goes, Hanna broke up their relationship and abruptly moved without a trace, leave Michael with deep-brokenhearted.

A years later, Michael entered Law School. One day his professor brought all his student to observe a trial about of several women who were accused of letting 300 Jewish women die in a burning church when they were SS guards. And surprisingly for Michael, Hanna is one of the defendants!. All of defendants were accusing Hanna as the mastermind of that tragedy, based on Hanna's handwriting on a letter.

But, Michael knows something, a secret that could save Hanna for life sentenced. Will Michael strong enough to aside his broken heart and save Hanna?

Well, y'all better find out on your own..hehehe

Happy-Go-Lucky is a total fun to watch!!!! Sally Hawkins' s character Poppy totally refreshes your thoughts...hehe... She's a thirty-ish girl, who's free-spirited, accepting and always positive-minded. The film teaches us to see the life with positive point-of-view. To see every possibilities in life, for being nice to every people in our life and the most important, always seek out the positive traits from each other. Very insightful...Poppy also has an edgy-style to see ^_^
At the end of the movie, Poppy's best-buddy, Zoe, advises her to think about "
giving up being nice to everyone". Poppy dismisses the advice, cheerfully but not naive. Isn't it nice? hehe... I recommended to all of you!

I ain't finish yet watch Vicky Christina Barcelona, too sleepy to watched it! And i remember, i must go to work in the morning. +sigh+
But i bet it's gonna be an interesting film. I mean, Woody Allen always make a brilliant works!

Allrite, enough blabbing...^_^
I must go back to work.

I'll post the review 'bout Vicky Christina Barcelona soon.


bye.toddles.have a nice day.



Monday, February 02, 2009

Curves



"A smile is a curve that sets everything straight"
-Anonymous-


A beautiful quote for ends this boring day ^_^

toddles.

Doubutsu-Uranai

FYI, postingan kali ini nggak penting...kapan juga postingan gue penting..hehehe...

Ini sejenis personality test atau lebih tepatnya human characteristic. Namanya Doubutsu Uranai (i know, it's pretty hard to spell) Gue tau soal ini setelah doing my daily blogwalking ke The Pradonos.

Menurut website-nya Doubutsu Uranai itu "uses the date of birth, based on the Four Pillars of Destiny, that breaks down the human characteristics into 12 different kinds of animals."
For more info visit the official site here and to find out, what kind animal(and color) are you...freely visit here.

Jadiii...inilah hasil gue, I am a proud Silver Pegasus!!! (keren, yaa...hehe)






It says...

  • You are Silver Pegasus type, who looks active, and gives an impression of being a tom-boy.
  • You are extremely cheerful and good natured.
  • You can easily get emotional and start crying, you are rather too soft hearted.
  • Also, you are very obstinate and simple minded.
  • You easily give up on things and have weak will power to finish what you have started.
  • You tend to be sarcastic and critical, but on the other hand, you can show great devotion and dedication.
  • Your attitude lacks steadiness, and is always changing.
  • You always worry about what the other people are thinking and can be bit too sensitive.
  • But you are a person who naturally becomes a center of everything.
  • Your fast movement earns people's respect.
  • You have a natural born leader type of talent.
  • You will struggle on the contradiction between your ideals and real world.
  • You may end up doing something beyond one's imagination, so you must try to have self-control.
  • If you are opposed by someone, and although you know that they are right, you can not take it in easily.
  • You will be more successful if you can try not to go against people around you.
  • You tend to give too much attention to your family than to your lover.
  • This may cause a trouble in that your lover may feel jealous about you being too affectionate to your family than to him.
  • You should not force your convenience to him, and try to give him more affection.
  • You are more suited as a career person than to stay at home.
  • But once you get married you will take care of your family with great affection.
Sekitar 98% hampir mendekati lah...hehe...
So, what's yours?
Selamat mencoba....

toodles.