Thursday, November 23, 2006

Everything in the Middle = M.A.L.E.S

Hay...long time no see....
i'm quite busy with all my college stuff..(huehehe..gak juga sih...)
i'm in the middle of Mid-Test, which is I HATE IT so much....
i hate everything in the middle, such as mid-test, 3rd smester or everything-in-between
rasanya nanggung banget, gitu....
esp. this semester talk about all of Marketing stuff.... so boring...everything is so text-book..
itu salah satu kelemahan gw, karena gw jadi gak bisa explore jawaban...
pengennya buat iklan lagi....

speakin' of about my weight.... i lose approx. 14 pounds since the fasting month....
huehehe....senangnya.... actually this is the lowest point of my weight in the past 3 years...
Finally, i reach angka 4.....huehehe...

Back to main topic, menurut gw, in-the-middle stuff membuat diri-ku semakin males.
Gini, i'll make it clear....
Dulu, nih pas jaman2nya di Indonesia masih pake sistem Cawu, tiap Cawu 2 gw kerjaannya makin males....nilai gw biasanya selalu turun tiap cawu 2....
Pada saat itu rasanya everything was so boring........
All of energy kayak udah diabisin pas Cawu 1.... hal ini terulang lagi pas gw kuliah, gw semangat banget pas semester 1 ama 2....rasanya seneng banget dapet ilmu baru....huehehe...
Tapi sekarang i'm stuck with all boringness again......

Maybe, this stuff is just my feeling, gwnya aja kali yang males.... kadang2 gw berharap ada hal-hal yang unexpected yang bakalan terjadi dalam hidup gw....
Apaan, kek..misalnya Alien nyerang Bumi atau gw jadi Ksatria Jedi (Yaa...Gak Mungkin aja....hehehe)

Yasud..that's it..maybe i should going for study now....secara ada 3 mata kuliah yang diujiin bsok...



sneeek peek from celebs world:
is it truly right that John Mayer (finally) dates Jessica Simpson? hell yeah... yang bener aje, mbak....gw gak setuju....No Way!!!!! kabarnya, sources spotted John with Jessica and the Simpson clan - Asslee, Papa Joe & Tina - at Los Angeles International Airport. more...
Give my John back...!!!! yaa walaupun i'm not biggest fan of him...tapi gw (tetep) aja gak rela......
hopefully..everyone will agree with me....

Saturday, November 04, 2006

Scarcity of Fantasy at last....

Scarcity atau Kelangkaan

I've just realized di tumpah darah Indonesia (yaelah...) banyak banget terjadi kelangkaan...
gw baru aja nonton MetroTV, banyak banget berita tentang kelangkaan di berbagai daerah
entah kelangkaan air bersih-lah, minyak tanah-lah, sembako-lah....
and there's a lot more of "lah..lah"
sebenernya buat gw yang paling langka di Indonesia adalah satu, tapi menurut gw cukup penting(dan AMAT-SANGAT memprihatinkan)
no offense, nih buat another scarcity bukannya gak prihatin, it's just for me THIS thing also important
just only one...
Tempat Hiburan.aka.Dufan.aka.Taman Rekreasi.
or whatever u named it....
Seinget ingatan gw yang lemot just like our old friend, RadioShack...Dufan.aka.Dunia Fantasi udah merupakan tempat rekreasi yang
paling 'hip' seantero jagat raya tanah air Indonesia tercinta.
Dan seinget ingatan gw yang tolol ini, wahana di Dufan sering banget kebakarannya dibanding dapet pembaharuan yang berarti.
dan sepertinya gw udah sejuta tahun GAK ke Dufan lagi. Kata temen-temen gw yang baru-baru aja kesana, sih... katanya ada wahana baru(gak baru-baru amed, sih..)
Kalo gak salah nama wahananya 'Perang Bintang', which is kata temen gw, tu wahana cuma nembak-nembakin 'lampu-lampuan gak berarti'
yang di-pretend tu wahana sounds ABSOLUTELY FUN....yipeeeeeee!!!!!! +fuck it+
Sorry if I sounds lil' bit sarcastic and cynical...but trust me this place called 'DUNIA FANTASI'

alright, i'll make it clear... DUNIA FANTASI contain 2 wonderful words
first, is DUNIA which is means (by my standard is) tempat dimana kita semua hidup atau try to enjoy life
second, is FANTASI by all means. We're all know that FANTASI or FANTASY is 'way beyond' thoughts from everyone's mind (from all of ages)
yang pastinya bisa wild, full of imagination, thrilling, exiciting and all kind of feelings yang ngebuat orang feel alive and have fun.

BUT...
if all of FANTASI or FANTASY itu direpresentasikan dalam wujud tempat called DUNIA FANTASI
OMG...Praise to Allah SWT. For God Sake...
I just wish to not have any fantasies at all...
Ok..ok, to be honest when i was a kid i really love went to DUNIA FANTASI
tapi sekarang gw udah tua, man... of course my imaginaton is getting wilder +huehehe+ and DUNIA FANTASI didn't fulfill my fantasies anymore...
masa' gw masih disuruh maen PERANG BINTANG and say with happyface "OHMYGOD....i love this game soooo much....totally fulfill my FUCKIN imagination" +FUCK Off+
Yang bener, aje...bang
So DUNIA FANTASI berakhir jadi tempat alternatif liburan....ya karena GAK ADA TEMPAT LAIN.

Yang paling parah DUNIA FANTASI dimaksudkan untuk represent all of people's fantasies di Indonesia,
so it does make a sense kenapa orang Indonesia GAK KREATIF dalam berfantasi. Fantasinya aja udah gak kreatif gimana di dunia nyata
lo semua bisa liat kenapa sinetron-sinetron di Indonesia udah kayak bunch of craps...kalo gak ceritanya hamil, paling mentok imitate film Korea
giliran ada, mostly GAK ADA yang suka... poor you all of brilliant people....i cross my heart for you
ada iklan yan bagus JARANG ADA yang ngerti
buat kerja di bidang creative, jangan shock kalo karyanya jarang dihargai dengan pantas (trust me, i've heard from lot of experience people)

Sooo...DUNIA FANTASI is really answer my questions..
i'm just scared that Indonesian will totally have a SCARCITY of FANTASY(ies) (maybe including myself...)
jangan sampe....
i wish....
gimana mau maju because i think every little GREAT things that(will) happen starts from a FANTASY...
or maybe u have another thoughts?


all i wanna say is
Don't Stop Fantasized, people...
don't just stuck like place called DUNIA FANTASI

Thursday, November 02, 2006

Click

Today is the second time i watch CLICK...
and guess what, I'm still feel sooo moved... I thought this movie is just like another Adam Sandler movie
well, actually I'm not quite remember all Adam S. movies that I've ever watch...but as I remember the last one is 50 First Date
I think Adam Sandler got really really great movie lately(or maybe since a long time ago) cause I'm not really Adam's fans...but
I've decided, I think I like Adam Sandler-types-movie...

Back to CLICK stuff...u know sometimes(or when I get so bored) i feel that I'm really want to skip my life just a little bit..

just very curious for what will happen?

what am I gonna be? am I gonna be a succesful person? who is the man that am I gonna be married with?
u know just like those common questions...

After watched CLICK, this movie really got me something...sometimes we just wanna skip the boring stuff and just feel the happiest moment in our life...
That's a feeling that exactly often hit me all over a time...so CLICK really hit me also...
This movie made myself a new different perception about my life(or how to live my life) and all of questions that I'm always ask to myself...
Maybe shouldn't be answered now...
I'll let myself always wondering what will happen
and wait till the moment comes...
Just like that...
To all people who sometimes get bored about their life(just like me)
I recommended u'all to watch CLICK
maybe isn't a best movie ever but is TOTALLY worth watching...
and let time to answer ur questions (whooo....hehehe)

Photobucket - Video and Image Hosting

I know today post sounds chessy (absolutely...i know it^_^)
but....
just watch CLICK, ok??
maybe next time u will sound as chessy as i do now...hehehe


see u later